Om oss


Om Marg & Bein

Marg&Bein er en rustikk restaurant i Bergen sentrum på Norges vestkyst. Her er vårt fokus å servere bærekraftig mat fra norsk fjord og jord- til bord. Kortreiste råvarer i sesong, og kjøtt fra dyr som har hatt et godt liv helt frem til slakt er det du finner på menyen. Nose-to-tail dining er noe som ligger oss varmt om hjertet og vi serverer stolt lever, hjerte, haler, kjaker, tunger og margbein.

Servicen er profesjonell men allikavel personlig og uformell og atmosfæren er av et slag man sjeldent finner på restauranter.

Hjertelig velkommen til oss.

Daglig leder, medeier og kokk Sverre Angus Hugøy fra Stord på Vestlandet.

I mange år har han jobbet rundt omkring i Norge, blant annet på Emmas Drømmekjøkken i Tromsø, Hotel Union Øye på Øye og Restaurant Nero i Stavanger. Angus var medeier og jobbet hardt for Smakverket i Bergen i 11 år, og har også jobbet på forskjellige restauranter i Manchester og Sydney. Før han åpnet Marg&Bein sammen med 2 andre for 5 år siden, konkurrerte han litt og vant 1. plass i Nord-Norsk mesterskap i 2006 og en andreplass i Årets Grønne Kokk i 2009.Angus lidenskap innen matlaging er norske bærekraftige råvarer, dyrevelferd og tradisjonelle koketeknikker. Han er kunnskapsrik, streng, stolt og kjærlig, og du vil finne ham sammen med resten av teamet på gulvet både på kjøkkenet, i spisesalen og på kontoret.

Kjøkkensjef og medeier David McCarthy.

Dave er fra Manchester, England, og har 27 års erfaring i sitt håndverk.Han har jobbet i England, Frankrike og på andre restauranter i Norge før han var med på å åpne Marg&Bein for 5 år siden. Daves lidenskap er ærlig, rustikk mat, tradisjonelle koketeknikker og tilpasning til moderne tid.Hvis han ikke er på kjøkkenet hos Marg&Bein, vil du finne ham på fjellet, på camping, på tur, snowboard, ute å fiske eller bare ute og glede seg over naturens omgivelser. Daves egne ord:For meg handler livet som kokk om stadig å lære og den uendelige utviklingen av håndverket ditt.Muligheten for kreativitet og frihet til å bruke de rikholdige produktene som naturen har å tilby hver sesong, er det som holder meg inspirert.

Restaurantsjef og medeier Jessica Hugøy.

Jessica er opprinnelig utdannet kokk, men har jobbet på «den andre siden» de siste 14 årene. Hun er også utdannet sommelier og medeier i Marg&Bein siden 2016. For Jessica handler det om de små detaljene i spisesalen og i serveringen, og det ligger mange bevisste valg bak det meste som er og skjer der.