- A La Carte
- Set menu
- Groups
- Take away
Starters
Kubbeost- Goats cheese from Rueslåtten, pickled celery, salad and apple chutney | NOK 145 |
Jerusalem artichoke soup with sage cream, seeds and crutons | NOK 125 |
Bone marrow with capers, cornichons, croutons and parsley | NOK 149 |
Paté made of chicken liver from Holte gard, red onion marmalade and toast | NOK 159 |
Pork knuckle terrine with mustard from arctic mustard | NOK 159 |
Crab croquettes with salad and dill mayonnaise | NOK 165 |
Main Course
Cod with creamed cabbage, | NOK 320 |
Braised ox cheek with kale, carrots, potato mash and red wine jus | NOK 299 |
Barley with roasted pumpkin, courgette and well aged kvit Undredal cheese | NOK 249 |
Dessert
Plums and ice cream made of yoghurt from Prestholt and crumble | NOK 149 |
Chocolate cake with hazelnuts, Glen Ample raspberries from Spildegarden and sour milk ice cream | NOK 149 |
Norwegian cheeses. Well aged kvit Undredal from Undredal Ystri, St.Pål from Rueslåtten Ysteri and Fønix blue cheese from Stavanger Ysteri served with home made knekkebrød, chutney of tomato and courgette and honey from Nordre Solend gård | NOK 179 |
6-Course
NOK 825,- pr person
wine pairing 725,-
*4-Course
NOK 625,- pr person
wine pairing 485,-
- *Kubbeost from Rueslåtten Ysteri with pickled celery and apple chutney
- Catch of the day with celeriac puré and mackerel broth
- *Pork knuckle terrine with arctic mustard
- Bonemarrow with capers, cornichons, croutons and parsley
- *Ox cheek with potato mash, carrots and jus
- *Plums with yoghurt ice cream, honey and crumble
Oktober selskapsmeny
3-retter
NOK 565,- pr person
Forrett (velg mellom)
- Gulrot -og tomatsuppe med urterømme
- Prosten geitost fra Prestholt med rødbeter og salat
Hovedrett (velg mellom)
- Confitert kyllinglår fra Holte gård med sesongens grønnsaker, løk og soppbuljong
- Dagens hvite fisk (alt etter hva vi får fra fiskehandler denne dagen) med sesongens grønnsaker, poteter og røkt makrell-buljong
Dessert (velg mellom)
- Mørk sjokoladekake med bringebær fra Hardanger og kulturmelk-is
- Posjert rabarbra med müsli og yoghurtsorbet
4-retter
NOK 665,- pr person
Drikkepakke NOk 460,-
- Gulrot og-tomatsuppe med urterømme
- Prosten geitost fra Prestholt med rødbeter og salat
- Confitert Kyllinglår fra Holtegård med sesongens grønnsaker og soppbuljong
- Mørk sjokoladekake med bringebær fra Hardanger og kulturmjølksis
5-retter
NOK 785,- pr person
Drikkepakke NOK 575,-
- Gulrot og-tomatsuppe med urterømme
- Prosten geitost fra Prestholt med rødbeter og salat
- Dagens hvite fisk med makrellbuljong
- Confitert kyllinglår fra Holte gård med sesongens grønnsaker og soppbuljong
- Mørk sjokoladekake med bringebær fra Hardanger og kulturmjølksis
6-retter
NOK 825,- pr person
Drikkepakke NOK 690,-
- Gulrot og-tomatsuppe med urterømme
- Prosten geitost fra Prestholt med rødbeter og salat
- Margbein med kapers, cornichons, syltet sjarlottløk og krutonger
- Dagens hvite fisk med makrellbuljong
- Confitert kyllinglår fra Holte gård med sesongens grønnsaker og soppbuljong
- Mørk sjokoladekake med bringebær fra Hardanger og kultumjølksis
Bring Marg & Bein home. Click to open take away menu...